بخش trash در فیس بوک

بخش trash در فیس بوک

به تازگی یک بخش جدید به facebook اضافه شده که قبل از حذف نهایی پست ها و یا عکس های خود آنها را به بخشی به نام trash یا همان زباله دان می برد تا اگر مطمئن بودین اون محتوا رو حذف کنید و البته اگر اون محتوا رو حذف نکنید بعد از 30 روز به صورت خودکار این کار توسط سیستم facebook انجام می شود.

البته اگر قصد دارید چیزی را به صورت موقت حذف کنید به جای trash می توانید از بخش archive را آرشیو فیس بوک استفاده کنید تا هر زمانی که علاقه داشتید آن محتوا برگردد و در عین حال برای دیگران قابل مشاهده نباشد.

 

بخش trash در فیس بوک

ابتدا روی گزینه پیش فرض پست خود کلیک کنید و گزینه ی move to trash را بزنید.

مرحله اول - facebook trash
مرحله اول – facebook trash

در این مرحله باید تایید کنید که پست شما به trash فرستاده شود و در صورتی که وارد آن نشوید و پست مربوطه را بازیابی کنید بعد از 30 روز به صورت خودکار حذف می شود.

مرحله دوم - facebook trash
مرحله دوم – facebook trash

 

سپس وارد صفحه ی trash شوید و پست های موجود دراین بخش را مشاهده کنید و در صورت علاقه آنها را حذف دائمی کنید.

مرحله سوم - facebook trash
مرحله سوم – facebook trash

 

این قابلیت فیس بوک شاید یکی از کاربردی های این روزهای فیس بوک باشد که اگر چیزی را حتی به اشتباه حذف کردید مجدد بتوانید آنرا بازیابی کنید.

دیدگاهتان را بنویسید